July 5, 2022, 7:26 pm
Home Inscrierea in invatamantul primar 2022

INSCRIEREA IN INVATAMINTUL PRIMAR

2022

 

Update 31.05.2022

Situatia intermediara a procesarii cererilor de inscriere etapa I clasa pregatitoare, an scolar 2022-2023 - vizualizeaza

1. Descrierea unitatii de invatamant

 

 

Pentru anul şcolar 2022/2023 la Şcoala Gimnazială „Ioan Grigore Teodorescu” Ruseni , prin planul de scolarizare, avem aprobata o clasa pregătitoare cu 26 locuri .

Elevii vor fi transportati cu microbuzul scolar.

La Scoala Gimnaziala „Ioan Grigore Teodorescu” Ruseni colectivul de cadre didactice este 100% calificat si cu performante in procesul instructiv-educativ .

Scoala are in dotare un Centru de Documentare si Informare modern , laborator de informatica ,cu 25 calculatoare , conectat la internet de mare viteză, o biblioteca cu 5820 volume , cabinet de limba romana, cabinet de matematica, cabinet de istorie – geografie . Salile de clasa unde isi desfasoara activitatea clasele din invatamantul primar sunt dotate cu table magnetice, PC-uri , televizoare și mobilier individual pentru fiecare elev.

 

 

Scoala noastra coordoneaza o serie de proiecte la nivel judetean, national si international si desfasoara o multitudine de activitati extrascolare.

Elevii clasei pregatitoare beneficiaza de tot materialul necesar desfasurarii in bune conditii a procesului instructive - educativ. Sala de clasa este dotata cu calculator propriu conectat la internet.


2. Circumscriptia scolara
Arondarea copiilor la Şcoala Gimnazială „Ioan Grigore Teodorescu” Ruseni cuprinde elevii din satul Ruseni ( Satul Nou si Balanu) pana la limita cu satul Borlesti, orasul Roznov, satul Sovoaia si satul Poloboc.

3. Metodologia si calendarul inscrierii in invatamantul primar pentru anul scolar 2022/2023

Pentru mai multe detalii privind Metodologia si Calendarul inscrierii in invatamantul primar pentru anul scolar 2021/2022 va rugam sa accesati link-ul de mai jos:

Metodologia si Calendarul inscrierii in invatamantul primar pentru anul scolar 2022/2023

iar pentru calendarul propriu accesand link-ul

https://scoalaruseni.ro/calendarul-inscrierilor-in-invatamantul-primar-pentru-anul-scolar-2022-2023.html

 

4. Informatii pentru parinti

Sala in care va functiona clasa pregatitoare se afla in scoala . Se va asigura transportul cu microbuzul şcolii pentru copii de la Satul Nou si Balanu .Cadrul didactic care va fi încadrat la clasa pregătitoare este titular al unităţii de învăţământ cu studii superioare şi cu gradul didactic I.

Toate detaliile privind înscrierea în învăţământul primar 2022/2023 pot fi obţinute la secretariatul unităţii de invatamant de luni până joi între orele 8:00–16:00,vineri 08 – 14 si pe site-ul scolii www.scoalaruseni.ro


Documente necesare inscrierii:

Cerere - tip de înscriere – se completeaza la secretariatul unitatii de invatamant;

Copie şi original după actul de identitate al părintelui,tutorelui sau reprezentantului legal;

Copie şi original al certificatului de naştere al copilului

Documentul care atestă dezvoltarea psihosomatică corespunzătoare pentru parcurgerea clasei pregătitoare pentru elevii nascuti dupa 31.08.2016 si doresc inscrierea in clasa pregatitoare.

 

 

 

 

 

 

 

CLUB RADIOAMATORI

COMUNICATE DE PRESA

REVISTA SCOLII

FORMATII ARTISTICE

VIZITATORI PE SITE

We have 16 guests online